marți, 30 decembrie 2008

FORMULA 1: "Nu este niciun secret că Alonso doreşte să piloteze pentru Ferrari"

Gazzetta dello Sport a anunţat că Fernando Alonso a semnat un acord cu Ferrari, urmând a deveni pilotul acestei echipe din 2011.

De câţiva ani, zvonul „înrolării” lui Fernando Alonso la Ferrari revine obsesiv. Deunăzi, Gazzetta dello Sport a reluat ideea, bazându-se pe faptul că Luca di Montezemolo, preşedintele Scuderiei, a dat de înţeles că spaniolul poate ajunge la echipa sa pe viitor. Apă la moară s-a dat şi atunci când Ferrari a reacţionat la informaţia apărută. Fără a o infirma, echipa italiană de Formula 1 a spus doar că „se ştiu piloţii ei (n.r. Raikkonen şi Massa) până la sfârşitul anului 2010”. Nici managerul lui Alonso, Luis Garcia Abad, n-a fost mai categoric atunci când ziariştii iberici i-au cerut să comenteze: „Nu este un secret pentru nimeni că Alonso şi-a manifestat interesul de a concura pentru Ferrari. Până în 2011 însă, se pot întâmpla multe”.

Tot ieri, reprezentanţii miliardarului Carlos Slim au dezminţit preluarea echipei Honda. Acelaşi lucru l-a spus şi directorul tehnic, Ross Brawn. Acesta a confirmat că există discuţii pentru preluarea team-ului, însă cu alte persoane, şi că echipa are încă resurse pentru a pregăti cursa de la Melbourne, din 29 martie.
Text: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu